Tuesday, April 1, 2014

March Favorites

Napokon favoriti za mjesec ožujak :) 
Make - up

Vratila sam se opet svojem najdražem puderu u kamenu Catrice All Matt plus - shine control powder u nijansi 015 natural beige. Obožavam ovaj puder, lijepo matira lice, što je meni potrebno pošto imam mješovitu kožu, a za toplijeg vremena se dosta masti. Tako da thumbs up za ovaj puderčić svakako preporučujem!!!
Essence tekući puderi su mi ok pa sam htjela probati neki koji do sada nisam, a to je all about matt! oil free :) što je suuuper jer kao što sam prije rekla to mi treba, znači sve što je mat i oil free! 12 sati traje, tako piše, iskreno ne znam da li toliko traje jer nisam ga imala na licu više od 8 sati, čim dođem doma skidam šminku, ali jednom ću svakako probati izdržati 12 sati pa Vam javim! 
U svakom slučaju, dobro prekriva, i nema onaj efekt " fasade " što mi jako odgovara, jer volim prirodni izgled koji ujedno dobro i prekriva.
Bronzer, da, da počela je moja sezona bronzera, čekala sam da nam sunce napokon proviri ispod silnih crnih oblaka. Koristim ja bronzer i zimi, tu i tamo, ali kad krene proljeće i ljeto tu nastupa pravo korištenje bronzera. 
Opet Essence bronzing compact powder nijansa 01 bronzing queen. ( mislim da je izašao iz linije) nažalost. Predivna boja, predivni bronzer. 

Tijelo

U Kozmo su se napokon vratili Freeman proizvodi, nitko sretniji od mene. Obožavam njihove proizvode, pogotovo peel off masku od krastavaca. Pa sam si tako kupila piling za tijelo sa šećerom i narom. Mmm kad bi Vam mogla prenijeti taj miris da ga osjetite veličanstven je, predivne teksture, uklanja mrtve stanice kože s tijela, ostavljajući kosu mekom i glatkom. Ono što mi se najviše sviđa je to što piling nije uljasti, ne volim uljaste pilinge niti malo.

Kosa
Organix, do sada sam samo slušala od Marte kako su super njihovi šamponi, a sada sam napokon mogla probati. Kokos? Može prodano!! Ne mogu Vam previše toga reći, jer nisam dosta dugo koristila ovaj šampon. Ovih par puta što sam ga koristila, moju kosu je toliko omekšao, više mi se ne petlja kao prije, i vratio joj se sjaj. Za sada sam jako oduševljena.

Nokti

Eveline diamond hard and shiny nails, o da Vaši nokti su stvarno tvrdi, zdravi, ne listaju se. Preporučujem!!!!
Znate ono kad nalakirate nokte 20 minuta prije nego trebate krenuti van, a imale ste dobra 4 sata prije za nalakirati nokte ? Ok to se meni uvijeeek dogodi, i naravno kako moj nokti nakraju izgledaju? Da li je moj lak uredan i lijep ? NIJE, uvijek se negdje zakačim ili moram baš tada u torbi nešto uzeti. Zbog nemogućnosti lakiranja nokti na vrijeme našla sam si malog spasioca, isprva skeptična ipak sam mu odlučila dati priliku. Essense express dry drops. Male čarobne kapi sada čine moje nokte suhim i lijepim ;)



Random
Film/Muzika/Knjiga

Film sam pogledala prije par dana, i stvarno mi se jako svidio, toliko emocija sam proživjela. Tužan je, ali isplati se.
Album Jamesa Arthura samo jedna riječ predobro!
A Lucy in the sky knjiga Paige Toon, ljubavna priča, pravo malo štivo, za sve koji vole takvu tematiku.

P.S. Cure nemojte zaboraviti  da je proljetno darivanje u tijeku, brzo, brzo se idite prijaviti. 

http://2girls1brush.blogspot.com/2014/03/proljetno-darivanje-update.html
post signature

8 comments:

  1. Moja sestra je koristila taj all about matt! oil free i nije ni malo zadovoljna. Rekla je: "Kao da je oil, a ne oil free." Mozda tebi bude bolji.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je odličan, a sve ovisi o koži, i kako koja osoba reagira na sastav :D

      Delete
  2. Eveline lakovi su odlicni...Meni osobno naaaj je EVELINE 8in1 TOTAL ACTION, Intensive nail conditioner...Nakon mjesec, dva korištenja nokti su mi tvrdi ko kamen i ne pucaju, kao da su umjetni :D

    ReplyDelete
  3. Organix šampon od kokosa je predivan! Miriši predobro, čisti kokos :D, i čini kosu jako mekom!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je predivan, obožavam bilo što, što ima veze s kokosom. Šampon je bio pun pogodak :)

      Delete
  4. privlači me Catrice shine control puder :D i Freeman piling za tijelo :D

    ReplyDelete