Monday, March 3, 2014

February Favorites


Donosim Vam par favorita veljače, nije puno ali to sam stvarno mahnito koristila ovaj mjesec.
Pa krenimo...




Tijelo
Parfem mjeseca je definitivno bez imalo sumnje L`Occitane Cherry Blossom. Proljeće zapakirano u 100 ml predivne bočice. Idealan za proljeće i ljeto. Lagan, elegantan i svjež miris. 



Lice 


Ah taj Vazelin.. koristim ga najviše za usnice, prije primjene ruža. Lijepo omekša usnice i priprema ih za ruž. Isto tako počela sam ga koristiti za odstranjivanje šminke, poslije samo dobro operem lice. Lice ostaje nevjerojatno mekano nakon upotrebe Vazelina. Više o primjeni Vazelina možete pročitati ovdje 10 ways to use Vaseline in your beauty routine

Nedavno sam kupila Balea creme peeling s aloa verom, jako sam zadovoljna njime, hidratizira kožu i ostavlja ju mekom i glatkom. Koristim ga jednom tjedno, ima puno zrnaca koji lijepo poliraju kožu. 
Iako nema ništa bolje od malo meda i smeđeg šećera, ali ponekad nemam vremena za spravljanje pilinga iz kućne radinosti :) 
Oriflame pure nature sapun sa čajevcem i ružmarinom za lice i tijelo, oduševljena sam njime. Koristim ga najviše navečer, jer lijepo umiruje kožu. Svakako preporučujem.

Make-up

Revlon Just Bitten Kissable balm stain 055 Adore. Još malo pa ću ga početi koristiti i prije nego idem spavati, stalno ga koristim. Predivna boja, predivna tekstura, ostaje dugo i ne isušuje usnice, ne ostavlja osjećaj ljepljivosti.

Catrice re-touch light- reflecting concealer, otklanja znakove umora, i prekriva podočnjake, šta više reči.

Essence Lash mania reloaded, odlična pigmentacija, lijepo odvaja trepavice, ne trusi se, i daje dimenziju očima,  oduševljena, za cijenu je stvarno super maskara.
Nažalost Essence pigmenti su izašli iz prodaje, pa sam otišla kupiti par komada dok ih još bilo, a na kraju sam izašla iz Dm-a sa samo 2 pigmentića. Ovo je jedan od ta 2. Zove se Strawberry smoothie :) . Predivna roza boja. Inače nisam ljubitelj roze boje na očima, ali ova boja mi se jako svidjela i morala sam ju kupiti.

Inače volim zemljane tonove, pa stvarno ne znam što mi je bilo ovaj mjesec, ali sam kupila sjenilo Essence purple clouds, i da budem iskrena mislim da je ime presudilo, iako je i boja baš slatka. Pa reko nek se nađe :)


Nokti/ruke

Nail candies 6 in 1 Marshfellows, nova linija lakova za njegu noktiju i oporavak s voćnim mirisom, dostupno u 7 pastelnih boja. Lak učvršćuje nokte, štiti nokte od dnevnih napora i nepravilnosti, pruža visoki sjajan završetak.
Krema za ruke Oriflame Milk and Honey koristim ju kratko, ali stvarno njeguje ruke, preporučujem za sve ljubitelje mirisnih krema za ruke.

Kosa
Nekako sam uvijek skeptična i previše pažljiva kada je u pitanju kosa. Imam stvarno gustu kosu, i rijetko koji proizvod čini čuda. E pa drage moje mythos stvarno čini čuda, maska za kosu od masline, meda, soje i pšenični proteini. Koristim svaki put kada perem kosu. Nanese se na čistu i opranu kosu od korijena prema vrhovima, zamotam u topli ručnik i ostavim da djeluje 30 minuta, iako piše 5-8 minuta. Nakon toga isperem. Kosa je  poslije mekana, sjajna i nahranjena.


Random
 Film/ Muzika/ Serija

Ako niste pogledale i poslušale svakako to trebate učiniti.
Koji su Vaši favoriti?
xoxo
post signature

2 comments:

  1. joj što je slatki ovaj kursor-ruž hehe :D
    prelijep mi je ovaj Essence pigmentić i Revlon Just Bitten Kissable :)
    Mythos masku već duže vrijeme promatram, ali prvo bih trebala potrošiti ono što imam, tek onda kupiti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :)
      Uvijek kažem prvo ću potrošiti nešto, pa kupiti novo, ali ponekad nemogu odoljeti :)

      Delete